طراحی تخصصی نما

طراحی تخصصی نما


تماس با ما



اگر بخواهیم در یک جمله کوتاه اهمیت طراحی نما را یادآور شویم باید بگوییم : هیچکس رغبت نمی‌کند وارد ساختمانی با نمایی نازیبا شود!

تصور کنید به عنوان کارفرما شروع به ساختن ساختمان خود می‌کنید؛ فرم کلی و پلان‌ها به بهترین شکل طراحی و اجرا می‌شوند و شما رضایت کامل از فضاهای داخلی دارید؛ اما به هر دلیلی وقت و دقت لازم را برای طراحی نما صرف نمی‌کنید و در صدد تکمیل سریعتر ساختمان هستید.

با اتمام پروژه متوجه می‌شوید که چه کلاهی سرتان رفته است! ساختمانی که شامل بهترین فضاهای داخلی است اما نمای جذابی ندارد؛ نمی‌تواند حس کنجکاوی کاربران را برای دیدن قسمت‌های درونی ساختمان تحریک کند!
طراحی نما دارای اصول و نکات بسیار زیادی است که هرکدام تاثیر خاصی بر روی نمای ساختمان دارند، سه مورد اساسی در طراحی نمای ساختمان سبک ، کاربری و مصالح نما هستند.
ایجاد تناسب بین سبک طراحی نما و کاربری ساختمان و همینطور استفاده از مصالح جدید و قدیمی در ترکیب با هم، در عین رعایت اصول و استاندارد ها و ضوابط طراحی نما، تنها از برخی طراحان با تجربه بر می‌آید.

انواع سبک‌های طراحی نما


برای طراحی نمای ساختمان باید به سبک استفاده شده در نما توجه کرد، چرا که جز اولین شاخصه‌های انتخابی در طراحی نما به حساب می‌آید، هر یک از سبک‌های اجرایی در نمای ساختمان از مشخصات ویژه‌ای برخوردار هستند، برای مثال در نمای رومی یا نمای کلاسیک عموما از متریال‌های سنگی استفاده می‌شود و به همین دلیل است که از شکوه و جلال بیشتری به نسبت دیگر نماهای ساختمانی برخوردار است .

از جمله سبک های پر کاربرد در طراحی نما :

  • طراحی نما سبک کلاسیک
  • طراحی نما سبک مدرن
  • طراحی نما مینیمال
  • طراحی نما روستیک
  • طراحی نما نئوکلاسیک
  • طراحی نما رومی

طراحی نما سبک کلاسیک

از جمله نماهایی که امروزه در میان ایرانیان از طرفداران بسیاری برخوردار است، نمای کلاسیک است.
نمای کلاسیک یا نمای رومی عموما از متریال سنگ ساخته شده‌اند و به همین دلیل جز نماهایی به حساب می‌آید که قیمت بالایی دارند؛ از جمله سنگ‌های پرکاربرد در نمای به سبک کلاسیک، تراورتن است.
حال در صورتی که کارفرما بودجه‌ی پایینی برای طراحی و اجرای نمای خود داشته باشد و برای نمای ساختمان نمای کلاسیک را انتخاب کرده باشد می‌تواند بجای استفاده از سنگ از دو متریال دیگر استفاده کند.

  • نمای سیمانی
  • نمای پیش‌ساخته (پلی استایرن ، جی اف آر سی)

طراحی نما سبک مدرن

از جمله نماهای پرکاربرد در بین طراحان،که هم در قالب طرح‌های ساده و هم در قالب در‌های پیچیده و با جزئیات زیاد نیز اجرا می‌شود و عموما از خطوط افقی و عمودی به وجود می‌آید.
نمای مدرن در عین سادگی بسیار کاربردی است و در آن می‌توان از تکنولوژی‌های بروز در دنیا استفاده کرد، همچنین در این نوع نمای ساختمانی از المان‌های زیادی استفاده نمی‌شود و دقیقا برعکس نمای کلاسیک یا رومی است.
در نمای مدرن می‌توان از انوع متریال‌های ساختمانی مانند آجر، سنگ، شیشه، کامپوزیت، سیمان و … استفاده کرد، چه به صورت تک متریالی و چه به صورت چند متریالی، همچنین این نمای ساختمانی در تناسب با بودجه‌ی کارفرما است.

هزینه ی طراحی نمای ساختمان

طراحی نما به دو عامل مهم بستگی دارد.

  1. بودجه کارفرما
    یک طراح کاربلد و حرفه‌ای توانایی این را دارد که نمایی متناسب با بودجه کارفرما طراحی کند.
    کم بودن بودجه کارفرما برای طراحی به منزله نمایی ساده و ضعیف نیست بلکه این وظیفه طراح است که بهینه‌ترین طرح را با بهینه‌ترین هزینه به کارفرما تحویل دهد.
  2. سبک و متریال مورد نظر
    سبک و متریالی که برای نمایتان در نظر گرفته‌اید تاثیر مستقیمی بر هزینه طراحی نمایتان خواهد داشت.
    به عنوان مثال هزینه طراحی نمای سنگی بیشتر از هزینه طراحی نمای کامپوزیت است.

طراحی نما و تاییدیه نمای شهرداری

اگر نمای ساختمان شما بر اساس ضوابط شهرداری طراحی نشده باشد؛ قطعا برای گرفتن مجوز اجرا از شهرداری منطقه‌تان دردسرهای بسیاری را به همراه خواهید داشت!
به همین دلیل است که باید طراحی نمای ساختمانتان را به دست افراد متخصص در این زمینه بسپارید تا نه تنها در گرفتن مجوز از شهرداری مشکلی نداشته باشید؛ بلکه نمای شما بر اساس آخرین متد روز طراحی شود و در اختیارتان قرار گیرد!
تیم سیوان سعی می‌کند تا در طراحی نمای ساختمان‌ها، هم سلیقه‌ی شما را در نظر بگیرد و هم نمای ساختمان را با توجه به ضوابط شهرداری منطقه‌ی شما طراحی کند تا در هنگام اخذ مجوز مشکلی نداشته باشید!
همچنین کارشناسان سیوان با استفاده از تجربه‌ی این سال‌های کاری در حوزه‌ی نما، بهینه‌ترین استفاده را از مصالح ساختمانی به عمل می‌آورند و کاری می‌کنند که نمای ساختمان شما با کمترین میزان دورریز مصالح انجام شود!
از طرف دیگر باید به فکر گرفتن تاییدیه‌ی نمای شهرداری هم باشید.
اگر شما نمای ساختمان خود را به زیبایی هرچه تمام‌تر و فوق‌العاده طراحی کنید اما در طراحی آن ضوابط شهرداری منطقه را مد نظر نداشته باشید؛ آن‌گاه عملا طرح شما غیرقابل اجرا خواهد بود و نمی‌توانید مجوز مربوطه را از شهرداری منطقه بگیرید!
پس بهترین و بهینه‌ترین راه برای طراحی و اجرای نمای ساختمانتان این است که هر دو کار طراحی و اجرای نما برای ساختمان را از یک شرکت بخواهید که بتوانید مجوز شهرداری را هم به آنها بسپارید!
گروه سیوان افتخار این را دارد که فاز طراحی و اجرای نمای ساختمان شما را بر عهده بگیرد و با اخذ مجوز شهرداری منطقه، خیال شما را از بابت نمای ساختمانتان راحت کند!